comau logo

Προσωπικά δεδομένα - Cookies - GDPR

Τελευταία ενημέρωση: Μάιος 2018

Δημιουργήσαμε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Κατά την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα είναι πιθανόν να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την διεκπεραίωση των αιτημάτων σας.

Η παρούσα Πολιτική έχει σκοπό να πληροφορήσει για τον τρόπο με τον οποίο τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της Α.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Κ ΥΙΟΙ ΟΕ συλλέγονται, αποθηκεύονται, χρησιμοποιούνται και διαβιβάζονται, τα μέτρα ασφάλειας που λαμβάνει η Εταιρεία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, τους λόγους και το χρονικό διάστημα που αυτά αποθηκεύονται, αλλά και για το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται. Αφορά δε, κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα προσωπικών δεδομένων, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή. Η Εταιρεία διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα να επικαιροποιεί, τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει τις υπηρεσίες της και την παρούσα Πολιτική, ανά διαστήματα, οποτεδήποτε κρίνει τούτο αναγκαίο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, πάντα εντός του εκάστοτε ισχύοντος νομικού πλαισίου και σύμφωνα με τυχόν μεταβολές στην κείμενη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η Εταιρεία ενθαρρύνει κάθε ενδιαφερόμενο να ελέγχει την παρούσα Πολιτική ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να ενημερώνεται για τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί.

Λαμβάνουμε τα προσωπικά δεδομένα σας εφόσον εσείς επιλέξετε να τα παρέχετε αν για παράδειγμα επικοινωνήσετε με ηλεκτρονικά γραμματοκιβώτια ή αν εγγραφείτε ως συνδρομητές για κάποιες υπηρεσίες ή θελήσετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 

 Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στην www.nimacrobotics.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτήν, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

 Η Α.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Κ ΥΙΟΙ ΟΕ δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Αυτόματη συλλογή Προσωπικών Δεδομένων 

Σε μερικές περιπτώσεις, η ιστοσελίδα της εταιρίας καθώς και οι πάροχοι υπηρεσιών αυτής χρησιμοποιούν cookies, web beacons και άλλες τεχνολογίες για να συλλέξουν αυτόματα ορισμένες κατηγορίες δεδομένων όταν μας επισκέπτεσθε διαδικτυακά, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που τυχόν ανταλλάσσουμε.  Η συλλογή αυτών των δεδομένων μας επιτρέπει να  εξατομικεύουμε την διαδικτυακή σας εμπειρία, να βελτιώνουμε την απόδοση, τη χρηστικότητα και αποτελεσματικότητα της διαδικτυακής παρουσίας της Α.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Κ ΥΙΟΙ ΟΕ και να αποτιμάμε την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων προώθησης των υπηρεσιών μας. 

Διευθύνσεις IP 

Η διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αποδίδεται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιτρέπει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στους υπολογιστές εξυπηρέτησης δικτύου (servers) να αναγνωρίζονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Οι διευθύνσεις IP από τις οποίες φαίνεται ότι προέρχονται οι επισκέπτες μπορεί να καταγράφονται για λόγους ασφάλειας της τεχνολογίας της πληροφορίας και διάγνωσης των συστημάτων. Αυτά τα δεδομένα μπορεί επίσης να χρησιμοποιούνται σε συγκεντρωτική μορφή προκειμένου να πραγματοποιηθεί ανάλυση των τάσεων και της απόδοσης του ιστότοπου. 

Cookies 

Μέσω της ιστοσελίδας μας ενδέχεται να τοποθετούνται cookies στον υπολογιστή σας ή στην συσκευή σας με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο, κάθε φορά που μας επισκέπτεστε στο διαδίκτυο.  Αυτό επιτρέπει στην ιστοσελίδα να θυμάται τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας και  να εξυπηρετεί περισσότερους σκοπούς.

Για το λόγο αυτό θα εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό πλαίσιο το οποίο θα απαιτεί τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή των cookies.  Αν δεν δώσετε τη συγκατάθεση, ο υπολογιστής σας ή η συσκευή σας με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο δεν θα παρακολουθούνται για δραστηριότητες σχετικές με την προώθηση υπηρεσιών.   Εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε την επιλογή σας, μπορείτε να το κάνετε διαγράφοντας τα cookies του προγράμματος περιήγησής σας.

Αν και τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δέχονται αυτόματα τα cookies, μπορείτε να επιλέξετε να αποδεχθείτε ή όχι τα cookies μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας (επιλογή που βρίσκεται συχνά στο μενού Εργαλείων ή Προτιμήσεων του προγράμματος περιήγησής σας).  Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα cookies από τη συσκευή σας οποτεδήποτε.  Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι αν δεν αποδεχθείτε τα cookies, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να γνωρίσετε πλήρως κάποια από τα χαρακτηριστικά του ιστότοπου μας.

Επιπρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με τη διαχείριση των cookies μπορείτε να βρείτε στο φάκελο «Βοήθεια» του προγράμματος περιήγησής σας ή μέσω ιστοσελίδων όπως η ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org.

Πρόσβαση / Επεξεργασία / Διαγραφή Προσωπικών Δεδομένων

Εάν έχετε υποβάλει προσωπικά δεδομένα στην Α.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Κ ΥΙΟΙ ΟΕ, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

Πρόσβασης και Διόρθωσης: έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα εν λόγω δεδομένα. Πριν σας παρέχουμε προσωπικά δεδομένα, ενδέχεται να σας ζητήσουμε απόδειξη για την ταυτότητα σας και επαρκείς πληροφορίες για τις συναλλαγές σας με εμάς από τις οποίες μπορούμε να εντοπίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν τα δεδομένα που έχουμε για σας είναι ανακριβή, μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε οποιεσδήποτε ανακρίβειες στα προσωπικά δεδομένα.

Διακοπή επεξεργασίας & Διαγραφή Δεδομένων: έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς και να ζητήσετε να διαγραφούν εάν βρίσκονται στο αρχείο

Μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα είτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας αυτά επικοινωνώντας με την Α.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Κ ΥΙΟΙ ΟΕ στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  και εμείς θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας, εφόσον αυτό είναι σύμφωνο με το εφαρμοστέο δίκαιο και τα επαγγελματικά πρότυπα.

Ασφάλεια Δεδομένων, Περιστατικά Παραβίασης Προσωπικών Δεδομένων, Αποθήκευση, Χρόνος Τήρησης και Ακεραιότητα των Δεδομένων

Η Α.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Κ ΥΙΟΙ ΟΕ εφαρμόζει εύλογες πολιτικές ασφαλείας και διαδικασίες  προκειμένου να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες από μη εξουσιοδοτημένη  απώλεια, κακή χρήση, μεταβολή ή καταστροφή. Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την Α.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Κ ΥΙΟΙ ΟΕ, η ασφάλεια δεν μπορεί να εγγυηθεί απολύτως ενάντια σε όλες τις απειλές.

Η εγκατάσταση SSL Certificate κρυπτογράφησης δεδομένων στην ιστοσελίδα μας, τo firewall, το antivirus και όλος ο εξοπλισμός και το λογισμικό προστασίας του datacenter που φιλοξενεί τον σέρβερ που φιλοξενεί την ιστοσελίδα μας είναι οι συνθήκες που έχουμε διαμορφώσει ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Σε περίπτωση  απώλειας ή παραβίασης προσωπικών δεδομένων υπάρχει η συνεργασία με μια ειδικευμένη ομάδα  αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών προκειμένου να αποκατασταθεί  το συντομότερο δυνατό η παραβίαση και να περιορίσουμε τις πιθανές συνέπειες. 

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα να περιορίζεται σε όσους υπάρχει ανάγκη να λάβουν γνώση αυτών. Τα άτομα που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εμπιστευτικότητα αυτών των δεδομένων.

Επίσης, καταβάλλουμε κάθε δυνατή  προσπάθεια να τηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς μόνο για το χρονικό διάστημα για το οποίο χρειαζόμαστε τα δεδομένα αυτά για τον σκοπό για τον οποίο συνελέγησαν ή  την συμμόρφωση με το αίτημα του κάθε ατόμου  ή μέχρις ότου ζητηθεί η διαγραφή τους από το υποκείμενο  ( και σε κάθε περίπτωση όχι περισσότερο από 7 χρόνια,  εκτός εάν συνεχίσουμε να τα τηρούμε κατά τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία).

 Αλλαγές στην παρούσα Δήλωση

Η Α.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Κ ΥΙΟΙ ΟΕ  μπορεί να  τροποποιεί  περιοδικά την παρούσα Δήλωση, ώστε αυτή να απεικονίζει τις πρόσφατες πρακτικές απορρήτου μας. Όταν τυχόν προβούμε σε αλλαγές, θα καταγράφουμε την ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης στην αρχή αυτής της σελίδας.. Σας ενθαρρύνουμε να μελετάτε κατά περιόδους την παρούσα Δήλωση προκειμένου να ενημερώνεστε για τον  τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή καταγγελίες σχετικά με την διαχείριση ή την προστασία από εμάς των προσωπικών σας δεδομένων ή εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να εξασκήσετε οποιοδήποτε δικαίωμά σας ως υποκείμενο των δεδομένων, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  .

About Nimac Robotics

Inspired by your business and technical challenges, our staff develops the modular, hybrid robots that will form the building blocks of your future computerised plant.

facebook 32twitter 32googleplus 32youtube2 32

Latest News

Προσωπικά δεδομένα - Cookies - GDPR

Τελευταία ενημέρωση: Μάιος 2018 Δημιουργήσαμε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση τ...

Comau won general motors “Full Support” Award

Shanghai General Motor Company held its Suppliers Award Conference and Welding Technical Forum in its B...

NIMAC ROBOTICS - ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ COMAU

A great partnership begins! COMAU and NIMAC ROBOTICS join their forces to boost Robotics and Automation...

More from News Archive

Contact Info

map marker 2417 klm. P.E.O. Thessaloniki - Kavala, PC. 57200,  Lagadas P.O. BOX 208, Greece 

phone 24+30 23940 53030

fax+30 23940 53031

f0e0 24 info@nimacrobotics.gr

Search